Ahulerio - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin (Donostia : Elkar, 2004)
Etxeko aldapa igotzen hasi, eta ezin omen zuen Aureliok. Eskailerak ere igotzen hasi, baina ezin. Motel zegoen Aurelio, oso motel; eta ahul, oso ahul. Eta, horregatik, esan zuten gurasoek: "A ze ahulerio, ahulerio den gure Aurelio".
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Medikuak; Gaixotasunak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak