Untxi txiki zuria gaixorik - Floury, Marie-France; Boisnard Fabienne; Sarasola, Jose Antonio ([Euba] : Ibaizabal, 2004)
Untxi Txuritxoa gurasoekin bizi da lasai eta zoriontsu. Une atseginak ageri dira: bere urtebetetzea, aitona-amonei egiten dien bisita, antzerkitxo bat egiten duenekoa; eta eguneroko une ez hain atseginak ere ageri dira: gaixo jartzen denekoa, jostailuak jaso beharra edo amatxo bidai batera joaten denekoa.
2 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Petit lapin blanc est malade
Keywords: Gaixotasunak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Untxiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak