Untxi txiki zuria gaixorik / [egilea] Marie-France Floury ; [irudiak] Fabienne Boisnard ; [itzulpena, Jose Antonio Sarasola] - Floury, Marie-France (Untxi txiki zuria, 2004)
Untxi Txuritxoa gurasoekin bizi da lasai eta zoriontsu. Une atseginak ageri dira: bere urtebetetzea, aitona-amonei egiten dien bisita, antzerkitxo bat egiten duenekoa; eta eguneroko une ez hain atseginak ere ageri dira: gaixo jartzen denekoa, jostailuak jaso beharra edo amatxo bidai batera joaten denekoa.