Zeta elefantea - Bisseuil, Rachel; Guibbaud, Christian; Txiliku (Donostia : Ttarttalo, 2003)
Anabelle sagu zuri bat zen, baina ez gainerako sagu zuriak bezalakoa. Anabelle desberdina zen, ez baitzuen saguen lagun izan nahi, elefante baten adiskide baizik. Horixe, elefante baten laguna, eta ez beste inorena.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura