Zeta elefantea / Rachel Bisseuil-en istorioa ; Christian Guibbaud-en marrazkiekin ; J.M. Olaizola "Txiliku"-ren itzulpena - Bisseuil, Rachel (: Ttarttalo, 2003)
Anabelle sagu zuri bat zen, baina ez gainerako sagu zuriak bezalakoa. Anabelle desberdina zen, ez baitzuen saguen lagun izan nahi, elefante baten adiskide baizik. Horixe, elefante baten laguna, eta ez beste inorena.