Ispilu veneziarrak - Gisbert, Joan Manuel; Sarasola, Jose Antonio ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2003)
Paduako jauregi zahar abandonatu bateko areto mortu eta misteriotsuek lilurapen sakon eta eutsi ezinezkoa eragingo dute ikasle gazte batengan. Hiriko biztanle guztien baitan oraindik bizirik dago Beatrice Balzaniren legenda, "sekula hil ez zena", inolako arrastorik utzi gabe desagertu baitzen bizidunen mundutik. Beatriceren presentzia ikusezina izango da obra honetako gertaeren protagonista.
12 urtetik aurrera (horia)
Los espejos venecianos
Keywords: Magia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak