Kaixo Kattin! - Kazabon, Antton; Garzia, Joxerra (Donostia : Elkar, 2005)
Kattin eta bere lagunak haserretu egin ziren, hainbat arrazoi zirela eta. Horren ondorioz, koadrilarik gabe geratu zen Kattin, eta beste ikastetxe batean hasi behar izan zuen. Gertatutako konpondu nahian, gutun bat idazten dio bere adiskide Garazik. Hortik aurrerakoa liburu honen barruan... Eskutitzez osaturiko eleberri eder, ausart eta hunkigarri honen egilea Antton Kazabon da.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak