Irunberriko sorginak - Arana, Aitor; Kate Gori kolektiboa (Tafalla : Txalaparta, 2006)
Kontakizunean zehar, arroilaren uretan murgildu eta denboran barrena eramango zaitu, garai batetik bestera, gaur egungo bizimodua eta duela mende batzuetakoa erakutsiz. Irunberriko kondairen berri izango duzu, eta sorgina zelakoan kondenaturiko Mari Beltzaren kontuak irakurriko dituzu. Eta Irunberriko arroilara hurbiltzen zaren bakoitzean, hemendik aurrera adiskide berriak ezagutuko dituzu.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Sorginak; Euskal kultura; Haur eta Gazteentzako Literatura