Itsasoa etxe barruan - Cano, Harkaitz; Valverde, Mikel (Donostia : Elkar, 2006)
Jorge sinetsita zegoen bere etxeko sukaldea itsasoa zela. Sukaldeko horma zuria eta urdina zen: urdina erdiraino eta zuria hortik sabairaino. Horregatik sartzen zen beti Jorge sukaldera gosaltzera urpeko betaurreko eta guzti.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura