Itsasoa etxe barruan / egilea, Harkaitz Cano ; marrazkilaria, Mikel Valverde - Cano, Harkaitz (Batela (Elkar), 2006)
Jorge sinetsita zegoen bere etxeko sukaldea itsasoa zela. Sukaldeko horma zuria eta urdina zen: urdina erdiraino eta zuria hortik sabairaino. Horregatik sartzen zen beti Jorge sukaldera gosaltzera urpeko betaurreko eta guzti.