Adio, adio! - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin (Donostia : Elkar, 2003)
Txantxangorri bat ikusten badut nonbaiten, berehala geratzen naiz, eta "adio, adio" esaten diot. Izan ere, niretzat, txantxangorria txori bat baino gehiago baita. Eta kontatuko dut zergatik.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Zirkulazio-istripuak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Heriotza; Dolua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak