Adio, adio! / [testua] Pello Añorga ; [marrazkiak] Jokin Mitxelena - Añorga, Pello (Birundan (Elkar), 2003)
Txantxangorri bat ikusten badut nonbaiten, berehala geratzen naiz, eta "adio, adio" esaten diot. Izan ere, niretzat, txantxangorria txori bat baino gehiago baita. Eta kontatuko dut zergatik.