Tekla : ariketak 2 : [Haur Hezkuntza 4 urte] / [egileak, Idoia Zabaleta Zunzunegi, Mireia Lorenzo Apalategi ; marraazkiak, Antton Dueso] - Zabaleta Zunzunegi, Idoia (Letrak dantzan (Ibaizabal), 2005)
Haur Hezkuntza, 4 urte