Albertok kaka egin du / istorioa eta marrazkiak, Daniel Casanave ; testua, Jean Casanave ; itzulpena, J. M. Olaizola "Txiliku" - Casanave, Jean (: Ttarttalo, 2003)
Simonak eta Augustok bikote zoriontsua osatzen dute; lainorik gabeko zeru baten antzeko eguraldia dute, eguneroko eginkizunek goxatutako epeltasuna... Baina, arrisku bat bada zorion hori apur dezakeena, ekaitz bat eguraldi hori zapuztuko duena: Alberto izena du eta belarri luzeak ditu...