Tekla : ariketak 1 ; [Haur Hezkuntza 4 urte] / egileak, Idoia Zabaleta Zunzunegi, Mireia Lorenzo Apalategi ; marrazkiak, Antton Dueso] - Zabaleta Zunzunegi, Idoia (Letrak dantzan (Ibaizabal), 2005)
Haur Hezkuntza, 4 urte