Afrika eta koloreak - Obiols, Anna; Subi; Murua, Mitxel (Donostia : Ttarttalo, 2003)
Afrika elefantea triste zegoela, Txoriak bidaia bat egitea proposatzen dio. Lagunen artean globo bat egin eta Afrika munduan zehar ibiliko da. Txoriak esanda, boteetan sartuko ditu zoriontsu egiten duten gauzak. Etxera bueltatzean boteak kolorez beteta izango ditu, oihaneko zuhaitzak, animaliak... koloreztatuz ondo pasako dute.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Hezkidetza; Animaliak; Koloreak; Afrika; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak