Maitagarria zarelako / Guido van Genechten ; itzultzailea, Nekane Umerez - Genechten, Guido Van (: Ibaizabal, 2003)
Elurtsuk gauza asko dakizki, baina kontutxo batzuk ez ditu ondo ulertzen. Horregatik, amatxori galdetzen dizkio. Dena dela, galdera garrantzitsuenaren erantzuna badaki. Haurrek egin ohi dituzten galderak eta baldintzarik gabeko maitasuna, horiexek liburu honen gaiak.