Harry Potter eta suaren kopa - Rowling, J. K.; Mendiguren, Iñaki (Barcelona : Salamandra ; Donostia : Elkar, 2002)
Udako oporrak dira eta Harry Potterrek laster hasiko du laugarren ikasturtea Hogwartseko Azti eta Sorgin Eskolan. Hara joateko falta diren egunak zenbatzen ari da Harry: han sorginkeria berriak izango ditu ikasteko, quidditchean ere jokatu beharko du, eta oraindik badu zer miatu eta aztertu Hogwartseko gazteluan. Baina Harryk kontuz ibili beharko du, han ustekabeko arriskuak baitauzka zain...
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Misterioa; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak