Marlene eta taxizapata - Landa, Mariasun; Odriozola, Elena (Bilbao : SM, 2002)
Marlene abeslari famatua izandako katemea da eta mundua ezagutzen jarraitu nahi du. Z´Apa Tapatapa taxizapata ezagutu eta gau batean sekulako abenturak ezagutuko dituzte ellkarrekin. Hori guztia Kale Izangabe batean gertatzen da, eta ilargia izango dute lekuko bakarra.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animalia gizatiarrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura