Marlene eta taxizapata / Mariasun Landa ; irudiak, Elena Odriozola - Landa, Mariasun (Baporea. Sail laranja (SM), 2002)
Marlene abeslari famatua izandako katemea da eta mundua ezagutzen jarraitu nahi du. Z´Apa Tapatapa taxizapata ezagutu eta gau batean sekulako abenturak ezagutuko dituzte ellkarrekin. Hori guztia Kale Izangabe batean gertatzen da, eta ilargia izango dute lekuko bakarra.