Paularen zazpi gauak - Zubizarreta, Patxi; Odriozola, Elena; Igerabide, Juan Kruz (Sondika : Giltza, 2008)
Paulak ospitalean igaro zituen zazpi gauak kontatzen dizkigu ipuin honek. Baina beste ipuin asko ditu barruan, zeuk ere goza ditzazun, asper ez zaitezen eta, hala behar bada, senda zaitezen.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Gaixoak; Gaixotasunak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ospitaleak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura