Paularen zazpi gauak / Patxi Zubizarreta, Juan Kruz Igerabide ; ilustratzailea, Elena Odriozola - Zubizarreta, Patxi (Tukan +8, 2008)
Paulak ospitalean igaro zituen zazpi gauak kontatzen dizkigu ipuin honek. Baina beste ipuin asko ditu barruan, zeuk ere goza ditzazun, asper ez zaitezen eta, hala behar bada, senda zaitezen.