Sorgin bat ikaragarri polita - Miraucourt, Christophe; Sarasola, Jose Antonio; Schlossberg, Elisabeth ([Euba] : Ibaizabal, 2005)
Edermini sorgintxoa eguna bezain ederra jaio zen. Baina hori sorgin bati gerta dakiokeen ezbeharrik ikaragarriena da. Zipotz andereñoak begitan dauka eta zigortu egiten du, beste sorginek ez diete uzten beren umeei Ederminirekin jostatzen... Halere Ederminik, eragozpen guztiak gaindituz, zoriontsu izatea lortuko du.
5 urtetik aurrera (urdina)
Trop belle sorcière!
Keywords: Sorginak; Berekoikeria; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak