Pantxoa ehunzangoa - Taboada, Almudena; Balzola, Asun (1942-2006); Meabe, Miren Agur (Sondika : Giltza, 2002)
Pantxoa ehunzangoak aldrebes dauka hankatxo bat. Aurrera doa. Atzera doa. Mokorra mugitu eta txa-txa-txa dantzatu.
6 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Andrés el ciempiés
Keywords: Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ehunzangoak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura