Pantxoa ehunzangoa / testua, Almudena Taboada ; Ilustrazioak, Asun Balzola ; Itzulpena, Miren Agur Meabe - Taboada, Almudena (Tren urdina (Giltza), 2002)
Pantxoa ehunzangoak aldrebes dauka hankatxo bat. Aurrera doa. Atzera doa. Mokorra mugitu eta txa-txa-txa dantzatu.