Gazteentzako euskal poesiaren antologia - Kortazar, Jon; Billelabeitia, Miren; Valverde, Mikel (Madrid : Alfaguara ; Etxebarri : Zubia, 2005)
Bihotz argientzat egina dago begi aurrera dakarkizuegun irakurketa proposamen hau. Bertan aurkituko duzuna ez da agian leun eta emeki egin dezakezun errepide arina, eremu ezezagunetara eraman zaitzakeen bidexka ezkutua aurkitzen lagunduko dizun iparrorratza baino.. Poetak mundu berriak, itsaso zabalak sortu ditu zuretzat. Zabaldu berriak. Begira itzazu beldurrik gabe.
12 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Euskal poesia -- XX. -- Antologiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura