Urtebetetze on! : Happy birthday! / testua, Mary Risk ; marrazkiak, Lucy Keijser ; bizkaieraz, Sabin Barruetabeña - Risk, Mary (Ingelesez irakurtzen dut (Ibaizabal), 1996)
Mikelen urtebetetzen jaian denak oso pozik dabiltza, baina halako batean... globoak ihes egiten dute! Zer gertatuko ote da gero? Irudiz hornitutako istorio dibertigarriak, atseginak eta irakurterrazak ingelesez eta euskaraz idatziak.. Gainera, liburu bakoitzak hauxe dakar: guraso eta irakasleentzako oharrak; irudiz hornitutako hitz garrantzitsuenen hiztegia eta istorioa ingelesez ahoskatzeko gida.