Mendiko sagutxoa hirian ; Hamelingo xirularia - Zubeldia, Iñaki; Garrote, Antonio; Ibaibarriaga, Aitziber; San Blas, Marcos (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2002)
Haurrak irakurtzen trebatzeko ipuinak
5 urtetik aurrera (urdina)
2002.02.15
Keywords: Euskara -- Irakurgaiak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak