Tren txiki zaharra / [egokitzailea, Iñaki Zubeldia ; marrazkilaria, Marcos San Blas. Zortzi / [egilea, Txabi Arnal ; marrazkilaria, Aurora Losada] - Arnal Gil, Txabi; San Blas, Marcos; Losada, Aurora; Zubeldia, Iñaki (Amorebieta-Etano : Ibaizabal, 2002)
Haurrak irakurtzen trebatzeko ipuina.
5 urtetik aurrera (urdina)
2002.02.15
Keywords: Euskara -- Irakurgaiak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak