Tren txiki zaharra / [egokitzailea, Iñaki Zubeldia ; marrazkilaria, Marcos San Blas. Zortzi / [egilea, Txabi Arnal ; marrazkilaria, Aurora Losada] - Arnal Gil, Txabi (Plisti (Ibaizabal), 2002)
Haurrak irakurtzen trebatzeko ipuina.