Mega gaztetxoentzat - Dupré, Jean-Paul; Baztarrika, Belen; Etxezarreta, Iñaki; Etxebeste Arriandiaga, Jon; Ixaka Lopez-Mendizabal Saria (1995) (Donostia : Elkar, 2004)
Munduko jakinduria liburu bakar batean bildurik. Atzoko, egungo eta biharko munduaren araketa. Historia, Geografia, Hizkuntza, Matematika, Fisika eta Natur Zientziak ikasteko laguntza paregabea. Egoki idazteko eta kalkulatzeko arauak ere hortxe agertzen dira. 450 irudiren bidez ikastea dibertigarria izan daiteke.
10 urtetik aurrera (berdea)
1994/09/08
Mega junior
Ixaka Lopez-Mendizabal Saria 1995: Kontsulta-liburuen eta material osagarrien ataleko libururik hoberena.
Keywords: Hiztegiak eta entziklopediak; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak