Ezetz asmatu / [egilea, Txabi Arnal ; marrazkilaria, Aurora Losada] . Dutxarik ederrena - Arnal Gil, Txabi; San Blas, Marcos; Losada, Aurora (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2002)
Haurrak irakurtzen trebatzeko ipuinak
5 urtetik aurrera (urdina)
2002.02.15
Keywords: Euskara -- Irakurgaiak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak