Esnezalea eta pitxarra ; Galtzagorriak - Zubeldia, Iñaki; Eibar, Eider; Ortiz, Anabel (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2002)
Haurrak irakurtzen trebatzeko ipuinak
5 urtetik aurrera (urdina)
2002.02.15
Keywords: Euskara -- Irakurgaiak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak