Kalitatea eta etengabeko hobekuntza : ikaslearen liburua - Taldeka; Sarriegi, Andoni; Elola, Jose Mª.; Intxausti, Kike; Larrañaga, Jose Mª.; Martinez de Murgia, Ramon; Mujika, Iñaki; Olariaga, Antton (Usurbil : Elhuyar, 1997)
Lanbide Heziketan oinarrizko eta gaia da kalitatea, baita zehar-lerroa ere. Hain zuzen ere kalitatearen gaia lantzeko materiala da hau. Ikasleek bezala, irakasleek ere behar izaten dute laguntza eta materiala, eta zehazki beraientzat prestaturiko materiala da hau. Gaiari sarrera egiteaz gain, material hau nola erabili azaltzen du. Horretaz gain, honako edukiak aurkituko dituzu: TALDEKAren proposamena, unitate didaktiko bakoitzaren azalpena (helburua, edukiak, baliabide didaktikoak, ebaluazio-jarduerak,....) eta unitate bakoitzeko proposatutako irakurketak.
Lanbide Heziketa
1997/07/04
Keywords: Kalitatea eta Etengabeko hobekuntza (Zeharkako ikasgaia); Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak