Lapurren bildurrik ez eukana ; Amama Miren eta sorginak - Arregi, Garikoitz; Alzibar Garitaonaindia, Idoia; Labayru Ikastegia ([Bilbo] : Labayru Ikastegia, 2006)
Juan Anton, erosi dauen behia ordaintzera doanean, lapurrak topetan ditu bidean. Amama Miren emagina da, eta sorginakana doa euretako bat umea eukiteko dago eta.
Ipuina eta ulermen ariketak
8 urtetik aurrera (gorria)
Testua bizkaieraz
Keywords: Herri ipuinak -- Euskal Herria; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Ikasmaterial osagarriak