Lapurren bildurrik ez eukana ; Amama Miren eta sorginak / [edizioaren arduraduna, Idoia Alzibar ; marrazkiak, Garikoitz Arregi] - Arregi, Garikoitz; Alzibar Garitaonaindia, Idoia (Herri ipuinak (Labayru), 2006)
Juan Anton, erosi dauen behia ordaintzera doanean, lapurrak topetan ditu bidean. Amama Miren emagina da, eta sorginakana doa euretako bat umea eukiteko dago eta.