Bideokamera eta argiztatzeko tresneria (2) : bideo-kameraren objektiboa / [gidoia eta muntaia, Txetxo Serrano; aurkezpena, Fran Urteaga; irudiak, Txetxo Serrano ... et al.; aktoreak, Judith Poves ... et al.; grafikoak, Joseba Elorza ... et al.; musika, Aiotopr de Olano] - Serrano, Txetxo; Urteaga, Fran; Poves, Judith; Elorza, Joseba; de Olano, Aitor (Bideokamera eta argiztatzeko tresneria, 2006)
Aurrerapen teknologikoei eta diseinuari esker, gaurko bideo-kamera gehienekin emaitza onak lor daitezke, egoera zailetan filmatu arren. Aintzinako eskuzko kontrolak kontrol automatikoez ordezkatu dira.DVD HONETAN, "Bideokameraren objektiboa"