Kangumea / Diana Kimpton ; marrazkiak, Rosalind Beardshaw ; [Aztiri, itzulpen zerbitzuak] - Kimpton, Diana (: Ttarttalo, 2006)
Arkume txikia galdu egin da basamortuan, eta negarrez dago, amari deika. Umerik ez duen kanguru bat hurbildu zaio, sabeleko poltsasoan sartu eta etxera eraman du, semetzat hartuta. Baina zer gertatuko da arkumetxoa amarengandik zeinen desberdina den jabetzen denean. Aniztasunari eta maitasunari buruzko ipuin hunkigarria.