Munstro bat ohe azpian / Angelika Glitz ; ilustratzailea, Imke Sönnichsen ; [itzulpena, Joxan Ormazabal] - Glitz, Angelika (Ttarttalo, 2005)
Ipuin polit eta dibertigarri honek haurren eta helduen beldurrei buruz hitz egiten digu, eta elkarri lagunduz nola gaindi daitezkeen beldur horiek. Willik badaki ziur bere ohe azpian munstro bat dagoela... Oraindik ez du ikusi, baina badaki han dagoela. Gau batean hots bat entzuten du, eta garrasi egin du zeharo beldurturik: -Amaaaaaa!