Gizarte Zientziak : ebaluaziorako erregistro koadernoa : DBH 3 - Aldasoro, Mikele; Beobide, Harri; Gil, Agustin; Goñi, Jesus Mari; Lekuona, Iñaki; Zubeldia, Txantxon (Donostia : Elkar ; Gipuzkoako Ikastolen elkartea, 1997)
Ebaluaziorako materiala
DBH, 3. maila
1997/09/05
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak