Betiko - Durant, Alan; Gliori, Debi; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Ttarttalo, 2005)
Azeria hil egin da eta bere lagunak oso triste daude. Orduan urtxintxa dator bisitan eta azeriarekin igarotako une zoriontsuak gogoratzen dituzte. Azeria beraien bihotzetan, oroimenean eta irribarrean zegoen, hantxe, beti-betiko. Ipuin honek heriotzari buruz hitz egiten du oso modu goxo eta samurrean.
4 urtetik aurrera (urdina)
Always and forever
Keywords: Adiskidetasuna; Heriotza; Dolua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak