Jolas tailerrak - Sortzen Ikasbatuaz (Andoain : Sortzen ikasbatuaz, 2002)
Material hau 4-11 urteko haurrek betiko jolasak euskaraz erabiltzeko gida bat da. Gida hau helduei zuzenduta dago: liburuxkan 42 jolas daude eta CD-an jolas horiekin erabiltzen diren 30 kanta entzun daitezke. Azalpenak euskaraz, frantsesez eta gaztelaniaz daude. Jolasak multzotan sailkatzen dira: SOKA SALTO - ESKU JOLASAK - KORRO JOLASAK - HARRAPAKETAN - GOMA JOLASAK - ...
Ondorengo jokoak azaltzen dira: 1.- Sokasaltoan, 2.- Goma jolasak, 3.- Korroan; 4.- Esku jolasak; harrapaketan; 5.- beste batzuk
4 urtetik aurrera
Keywords: Haur-jolasak -- Euskal Herria; Haur-kantak; Erreferentzia-materialak; Audioak; Haurrentzako musika