Jolas tailerrak / Sortzen Ikasbatuaz (euskaraz mintz@ (Sortzen Ikasbatuaz), 2002)
Material hau 4-11 urteko haurrek betiko jolasak euskaraz erabiltzeko gida bat da. Gida hau helduei zuzenduta dago: liburuxkan 42 jolas daude eta CD-an jolas horiekin erabiltzen diren 30 kanta entzun daitezke. Azalpenak euskaraz, frantsesez eta gaztelaniaz daude. Jolasak multzotan sailkatzen dira: SOKA SALTO - ESKU JOLASAK - KORRO JOLASAK - HARRAPAKETAN - GOMA JOLASAK - ...