Harry Potter eta Azkabango presoa - Rowling, J. K.; Mendiguren, Iñaki (Donostia : Elkarlanean ; [Bartzelona] : Salamandra, 2001)
Harry Potter-en hirugarren liburua, aurrekoak bezain interesgarria. Hogwartseko Azti eta Sorgin Eskolan hirugarren ikasturtea hastera doanean urduritasuna eta egonezina aurkituko ditu bertan. Hiltzaile bihozgabe bat dabil aske, eta Azkabango espetxeko zaintzaile beldurgarriak eskola inguruan dabiltza hiltzailearen bila...
12 urtetik aurrera (horia)
Jatorrizko izenburua : Harry Potter and the prisoner of Azkaban
Keywords: Abenturak; Fantasia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak