Errima errebeldeak - Dahl, Roald (1916-1990); Blake, Quentin; Santxo, Joseba (Etxebarri : Alfaguara Zubia, 2001)
Roald Dahl idazte galestarra errebeldea dugu inondik ere. Izan ere, oso gustuko du jende helduaren mundu arrazionala hankaz gora jartzea. Liburu honetan, errima hartuko du konplize sei ipuin klasiko ezaguni buelta emateko: Mari Errauskinek bazterrak harrotuko ditu jauregiko dantzalekuan, Edurnezuri auto-stopez ibiliko zaigu batetik bestera, Hiru Txerritxoek Txanogorritxori eskatuko diote laguntza. Eta Otsoa? Otsoak gorritxoak ikusiko ditu, bai horixe!
10 urtetik aurrera (berdea)
Revolting rhymes
Keywords: Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak -- Egokitzapenak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura