Iluntzero elkarrekin - Penades, Josu; Mitxelena, Jokin ([Euba] : Ibaizabal, 2001)
Inork esan al dizu zoragarria zarela, Hauskara? Egunero irtengo naiz balkoira zuri itxaroten, betiko orduan. Beste inori aitortzen ez dizkiodan gauzak aitortzen dizkizut zuri, eta ez dut inolako lotsarik. Zeinen gozagarriak ditudan zurekin emandako uneak!
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Adiskidetasuna; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura