Thailandiako noodle izugarriak - Cillero, Javier; Olariaga, Antton (Irun : Alberdania, 2011)
"Thailandiako noodle izugarriak" itsas abentura bat da Bilbon barrena. Thailandiako neskato batek antzinako formula magiko bat gaizki erabili, eta uholde ikaragarri bat sortu du nahi gabe. Honela Thailandiako noodle edo espagetiez gainezka ageri dira Bilboko kaleak. Mundua amenjesus batean hankaz gora jarri ondoren, ahalegin handia egin behar da dena berriro konpontzeko. Neskatoaren barne mundua ere agertzen da kontakizunean, amaren gomendioak eta aititerekiko oroitzapenak. Bestalde, Thailandiako sukaldaritzako errezetak tartekatzen dira eta Bilboko taxi gidari baten purrustadak.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura