Musuka - Zubizarreta, Patxi; Mitxelena, Jokin (Madrid : SM, 2001)
Musu batzuk sudurrarekin ematen dira, eskimalenak bezala. Musu batzuk ahoarekin ematen dira, liburu honetakoak bezala: maitakorrak, lapurtuak, magikoak... Nahi adina musu daude. Irakurtzen hasteko.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Maitasuna; Anai-arreba baten jaiotza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak