Poesia: hitzaren artea :Euskara eta literatura, DBH 3 - Larrañaga Alberdi, Jabier ([Donostia] : Ikastolen Elkartea : Elkar, 1997)
Bideo honek hizkuntzaren erabilpen erreala behatzeko eta aztertzeko laguntza handia eskainiko dio ikasleari ekoizpen mailako jarduerak proposatzeko unean eta, bestalde, ahozko komunikazio egoeretan ikasleen partehartzea bultzatzeko ere baliagarria izango da.
1997
DBH, 3.maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak