Idazte-espedizioa : Euskara eta literatura, DBH 4 / egilea, Jabier Larrañaga - Larrañaga Alberdi, Jabier (Euskara eta literatura 4 DBH bideoa, 1998)
Bideo honek hizkuntzaren erabilpen erreala behatzeko eta aztertzeko laguntza handia eskainiko dio ikasleari ekoizpen mailako jarduerak proposatzeko unean eta, bestalde, ahozko komunikazio egoeretan ikasleen partehartzea bultzatzeko ere baliagarria izango da.